A Travellerspoint blog

Fortsatt i Tromsø

Forberedelser.

overcast 0 °C

OHMYGOD!!!!

Nå nærmer avreisedatoen seg med stormskritt og det meste begynner å komme i orden. Det eneste som jeg ser ut til å allerede ha en lei tendens til å glemme er å ta de forb... malariatabelettene. Skulle begynt på de på onsdagen, men glemte å kjøpe de. Kjøpte de i går, torsdag, men glemte å ta de...skulle ta de med meg på jobb i dag for å ta de til lunsj, men glemte å ta de med meg...
Dette tegner ikke godt, lurer på hvordan i all verden jeg skal klare å huske på å ta de hver fredag i x antall uker fremover *sukk*

Jaja, bare 4 dager igjen til avreise nå!!! Må fokusere på det positive :) bøkene er i boks, solkremen, kamera, "stereoanlegg" og bikini også. Nå er det bare å få ut fingeren og skrive ferdig artikkelen min, veksle penger og kysse Jockey farvel så er jeg helt klar for avreise.

Typisk at alle her hjemme er opptatt når jeg skal reise laaaaangt bort og være borte leeeeeeenge. Som vanlig er det ingen som kan kjøre meg til flyplassen og si noen velvalgte ord før jeg tar fatt på første etappen: Tromsø-Oslo :)
Men i Oslo venter mamma :) heldigvis. Det blir koselig!!!!

I kveld er det fest på jobb! Gleder meg til alt bortsett fra truslene om karaoke. Alle som kjenner meg vet hvorfor, til de som ikke kjenner meg så godt her er et råd: ikke gi meg en mikrofon etter at jeg har fått et par glass vin...kombinasjonen er ikke helt sunn for resten av festdeltakerene.

Nå er det høy latter i gangen, må gå og sjekke hva som skjer ;)

Hasta luego!

Posted by Bluefields 04:34 Archived in Norway Tagged preparation

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint